
Τραγανή και ΠΕΝΤΑΝΌΣΤΙΜΗ





Υλικά για το φύλλο
700 γρ. αλεύρι.
5 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. αλάτι
2 κ.σ. ξύδι
Νερό όσο πάρει να γίνει μια μαλακή και εύπλαστη ζύμη.
1 κ.γ. αλάτι
2 κ.σ. ξύδι
Νερό όσο πάρει να γίνει μια μαλακή και εύπλαστη ζύμη.
Εκτέλεση
Τη χωρίζουμε σέ μπαλάκια και αφήνουμε για μία ώρα να ξεκουραστούν.
Γέμιση σπανάκι λάπατα, παζια, τσουκνίδα, κρεμμυδάκια φρέσκα, πράσο, άνηθο, μαϊντανό.
Γέμιση σπανάκι λάπατα, παζια, τσουκνίδα, κρεμμυδάκια φρέσκα, πράσο, άνηθο, μαϊντανό.
Τα. Ετοιμάζω από το βράδυ και τα βάζω στο σουρωτήρι να φύγουν όλα τα υγρά.
Ρίχνω το αλάτι και το λάδι και τα τρίβω με το χέρι να πέσει ο όγκος τους.
Τρίβω 300 γρ. φέτα.
Βιτάμ στο ταψί και λίγο λάδι.
Το φύλλο διπλό.
Βάζω λάδι, ρίχνω την γέμιση και τυλίγω σε ρολό.
Ψήνω στους 230 βαθμούς με αντιστάσεις για μια ώρα περίπου μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.





Δημιουργός συνταγής: Βουλα Πολυζου