
Πολύ αφράτη, νόστιμη και γρήγορη!
Υλικά
- 250 γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
 - 1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
 - 1 φλιτζάνι του τσαγιού χυμό πορτοκάλι
 - ξύσμα από ένα πορτοκάλι
 - 4 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι
 - 1 μπέικιν
 - μία βανίλια
 - μαρμελάδα της αρεσκείας σας
 
Εκτέλεση
- Χτυπάμε πολύ καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά σιγά - σιγά.
 - Βάζουμε τη ζύμη μας στο ψυγείο για να σταθεί λίγο.
 - Κρατάμε ένα μέρος της ζύμης για να κάνουμε τα κορδονάκια από πάνω.
 - Απλώνουμε σε ένα βουτυρωμένο ταψί τη ζύμη μας με τα δάχτυλά, στρώνουμε τη μαρμελάδα και τοποθετούμε και τα κορδονάκια.
 - Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, πάνω - κάτω αντιστάσεις, μέχρι να ροδίσει.
 
Δημιουργός συνταγής: Μένια Στεφοπούλου