
Υλικά
- 4 αυγά
 - 400 γρ. φαρίνα
 - 1 γιαουρτάκι 200 γρ.
 - 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
 - αλάτι
 - πιπέρι
 - 200 γρ. φέτα
 - 150 γρ. περίπου τυριά που λιώνουν
 - 8 φέτες ζαμπόν ή μπέικον
 - 200 ml καλαμποκέλαιο
 - 1 φλιτζανάκι του καφέ γάλα
 - 1 κόκκινη πιπεριά όχι πολύ μεγάλη
 
Εκτέλεση
- Τα ανακατεύουμε όλα μαζί, τοποθετούμε σε φόρμα του κέικ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις για 35 - 40 λεπτά.
 
Δημιουργός συνταγής: Μένια Στεφοπούλου