Σούπα μοσχάρι με κριθαράκι



Μια συνταγή της κυρίας Μένιας Στεφοπούλου για ΣΟΥΠΑ ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ


Σούπα μοσχάρι με κριθαράκι

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μία κατσαρόλα βάζω ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι και 1/2 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένα και 250 γρ. κριθαράκι.
Τα τσιγαρίζω όλα πολύ καλά.
Μετά βάζω την ντομάτα μου, αλάτι, πιπέρι και λίγη γλυκιά πάπρικα, προσθέτω μέχρι τη μέση της κατσαρόλας περίπου ζουμί σουρωμένο από το κρέας μου που έχω βράσει και προσθέτω και τα κομμάτια από το κρέας.
Περιμένω μέχρι να βράσει το κριθαράκι.