Μανιτάρια porto bello σοτέ



Μια συνταγή της κυρίας Βουλα Πολυζου για ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ PORTO BELLO ΣΟΤΕ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Μανιτάρια porto bello σοτέ

2 κεσεδάκια μανιτάρια κομμένα σε χοντρά κομμάτια 
1 Κρεμμύδι ξερό σε κύβους 
5 σκελίδες σκόρδο σε φέτες 
κρασί λευκό
αλάτι 
πιπέρι
και το χυμό από ένα λεμόνι

Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζω λάδι, το κρεμμύδι, το σκόρδο και αλάτι και τα αχνίζω.
Ρίχνω τα μανιτάρια, ανακατεύω και σκεπάζω με το καπάκι για 5 λεπτά. 
Σβήνω με το κρασί και αφήνω να εξατμιστεί το αλκοόλ. 
Ρίχνω το χυμό από ένα λεμόνι, αφήνω για 2 λεπτά και σερβίρω με λίγο μαϊντανό.