
ΡΙΖΟΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ
Το πρώτο ριζότο θαλασσινών του καλοκαιριού είναι γεγονός!!!!!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τσιγάρισα σε πλασωτέ κατσαρόλα με λάδι κρεμμύδι, σκόρδο, πιπεριά, καρότο, διάφορα μυρωδικά και μανιτάρια και έσβησα με κρασί,
- Άφησα να πάρουν μια βράση κι έριξα ντομάτα.
- Χαμήλωσα και σκέπασα για περίπου 10 λεπτά.
- Έριξα μέσα γαρίδες και μύδια, έφερα 2 βόλτες και έριξα μέσα 1,5 κούπα ρύζι μπασμάτι.
- Συμπλήρωσα νερό και αλατοπίπερο, χαμήλωσα πολύ και σκέπασα με το καπάκι.
- Άνοιγα να τσεκΆρω αν χρειάζεται νερό μέχρι να βράσει το ρύζι.
- Σε περίπου 10 λεπτά είναι έτοιμο.
