
Υλικά
Κρέμα βανίλια
2 ποτήρια του νερού γάλα φρέσκο4 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
100 γρ βούτυρο
ζάχαρη (δοκιμάζουμε πόσο γλυκό το θέλουμε)(1,5 με 2 κ.σ. για κάθε ποτήρι)
βανίλια
κρέμα πορτοκάλι
2 ποτήρια του νερού χυμό πορτοκαλιού4 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
100 γρ βούτυρο
ζάχαρη (δοκιμάζουμε πόσο γλυκό το θέλουμε)
Εκτέλεση
Σε δύο κατσαρολάκια βάζουμε τα υλικά για τις κρέμες. Ένα για την κρέμα βανίλια και ένα για την κρέμα πορτοκάλι.Βάζουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς.
Λαδώνουμε ελαφρώς μία φόρμα.
Προσθέτουμε πρώτα τη λευκή κρέμα όπως είναι ζεστή και αμέσως την κρέμα πορτοκαλιού.
Βάζουμε στο ψυγείο για 10 ώρες.
Διακοσμούμε με ινδοκάρυδο.
Δημιουργός συνταγής: Κατερινα Στεργιου
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
