Κρέμα βανίλια - πορτοκάλι σε φόρμα



Μια συνταγή της κυρίας Κατερινας Στεργιου για ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ - ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΣΕ ΦΟΡΜΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Κρέμα βανίλια - πορτοκάλι σε φόρμα

Υλικά
Κρέμα βανίλια
2 ποτήρια του νερού γάλα φρέσκο
4 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
100 γρ βούτυρο
ζάχαρη (δοκιμάζουμε πόσο γλυκό το θέλουμε)(1,5 με 2 κ.σ. για κάθε ποτήρι)
βανίλια

κρέμα πορτοκάλι
2 ποτήρια του νερού χυμό πορτοκαλιού
4 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
100 γρ βούτυρο
ζάχαρη (δοκιμάζουμε πόσο γλυκό το θέλουμε)

Σε δύο κατσαρολάκια βάζουμε τα υλικά για τις κρέμες. Ένα για την κρέμα βανίλια και ένα για την κρέμα πορτοκάλι.
Βάζουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς.
Λαδώνουμε ελαφρώς μία φόρμα.
Προσθέτουμε πρώτα τη λευκή κρέμα όπως είναι ζεστή και αμέσως την κρέμα πορτοκαλιού.
Βάζουμε στο ψυγείο για 10 ώρες.
Διακοσμούμε με ινδοκάρυδο.