Φλογέρες με τυρί και ζαμπόν

Υλικά

15 φέτες τυρί γκούντα 
15 φέτες γαλοπούλα ή ζαμπόν 
1/2 κιλό φύλλο κρούστας 

Εκτέλεση

Κόβουμε το φύλλο σε τρεις μεγάλες λωρίδες.
Κόβουμε και το τυρί και το ζαμπόν στο μισό.
Βάζουμε μισή φέτα τυρί και μισή φέτα ζαμπόν στο φύλλο, κλείνουμε τις δύο άκρες και το τυλίγουμε σε ρολό.
Τηγανίζουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσει και το βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε καλή σας επιτυχία.
Δημιουργός συνταγής: Ioanna Koulouri