Αρνάκι και χοιρινό φρικασέ



ΑΡΝΑΚΙ ΚΑΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΦΡΙΚΑΣΕ


Υλικά
1 κιλό αρνί
1 κιλό χοιρινό
2 ματσάκια φρέσκο Κρεμμυδάκι
1 ματσάκι άνηθο
Ελαιόλαδο
1 ζωμό κρέατος
2 μαρούλια κομμένα στο χέρι
2 χούφτες μακαρονάκι κοφτό
2 αυγά και χυμό λεμονιού για το αυγολέμονο
 

Εκτέλεση  
Πλένουμε καλά τα κρέατά μας και τα κόβουμε σε μεγάλες μπουκιές.
Εγώ παίρνω σπάλα χοιρινή και αρνί σπάλα επίσης. Με κόκκαλο είναι ακόμα καλύτερο αλλά θέλει προσοχή στα κοκαλάκια που φεύγουν μέσα στη σούπα..
Τσιγαρίζουμε το κρέας σε μία μεγάλη κατσαρόλα με ελαιόλαδο.
Μόλις πάρει χρώμα ρίχνουμε μέσα τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο να τσιγαριστούν λίγο μαζί με το κρέας.
Προσθέτουμε τον ζωμό μας και αφήνουμε να ψηθούν καλά.
Όταν έχουν μαλακώσει προσθέτουμε τα μαρούλια μας και το μακαρονάκι να ψηθούν κι αυτά.
Τέλος πριν σερβίρουμε φτιάχνουμε το αυγολέμονο μας.


Δημιουργός συνταγής: Matia Alvanou

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!