Χτυπητή (Τυροσαλάτα)



ΧΤΥΠΗΤΗ (ΤΥΡΟΣΑΛΑΤΑ)


Υλικά
5 - 6 πιπεριές Φλωρίνης, 
250 γραμμάρια φέτα, 
1/2 φλιτζάνι λάδι, 
250 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό, 
1 κουταλιά του γλυκού σκόρδο λιωμένο, 
1 κουταλιά του γλυκού πάπρικα καυτερή ,
1 κουταλιά της σούπας ξύδι, 

Εκτέλεση
Ψήνουμε τις πιπεριές για 15 λεπτά στο γκριλ.
Τις ξεφλουδίζουμε και περιμένουμε να κρυώσουν.
Στο μπλέντερ βάζουμε τη φέτα μέχρι να γίνει τρίμμα.
Αδειάζουμε τη φέτα σε ένα μπολ, βάζουμε τις πιπεριές στο μπλέντερ αδειάζουμε και αυτές στο μπολ, ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά και είναι έτοιμη.


Δημιουργός συνταγής: Ioanna Koulouri

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!