
Μπορείτε να πάρετε από όποια μεριά θέλετε και ότι ποσότητα θέλετε!
Γίνεται με παϊδάκια με μπούτι με χεράκι!
Αυτό εδώ είναι μία πλάτη.
Αυτό εδώ είναι μία πλάτη.
Υλικά
Σκόρδοσκόνη σκόρδου
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
σάλτσα
Εκτέλεση
Καρφώνετε δύο με τρεις σκελίδες σκόρδο ενδιάμεσα στο κρέας.
Αλείφετε αυτό με σκόνη σκόρδου, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.
Παίρνετε τρεις με τέσσερις κουταλιές σάλτσα είτε pummaro είτε σπιτική, αλείφετε το αρνί με αυτό, αν έχετε μπόλια τη ρίχνετε από πάνω αν όχι δεν πειράζει.
Τυλίγετε το αρνί μέσα σε λαδόκολλα, το δένετε με σπάγκο, το βάζετε όπως είναι στο ταψί και το ψήνετε στους 220 βαθμούς σε αέρα και αντιστάσεις σύμφωνα με την ποσότητα που έχετε αλλά σίγουρα θα χρειαστείτε πάνω από μιάμιση ώρα!
Ανοίγετε τη λαδόκολλα, σπάτε το κρέας και σερβίρετε με πατάτες τηγανητές.
Θα έχει γίνει λουκούμι με πολύ ξεροψημένη πέτσα.




Δημιουργός συνταγής: Gogo Samiou