Φράουλα γλυκό του κουταλιού



ΦΡΑΟΥΛΑ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ


ΥΛΙΚΑ
500 ΓΡΜ ΦΡΑΟΥΛΕΣ 
500 ΓΡΜ ΖΑΧΑΡΗ 
ΧΥΜΟΣ ΑΠΟ 1 ΛΕΜΟΝΙ 
ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 
ΣΕ 1 ΤΑΠΕΡ ΒΑΖΩ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ (ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΕΧΩ ΠΛΥΝΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΒΓΕΛΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΆΝΙΑ ΤΟΥΣ) ΣΕ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΎ.
ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ. 
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΙΣ ΒΑΖΩ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ 1 ΒΡΑΣΗ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ.
ΜΕ ΤΡΥΠΗΤΗ ΚΟΥΤΑΛΑ ΒΓΑΖΩ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΖΩ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ, ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΦΡΟ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΝΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ, 7 ΜΕ 8 ΛΕΠΤΑ.
ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝΕ ΟΛΑ ΜΑΖΊ ΚΟΥΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ (ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΟΎΝΕ ΟΙ ΦΡΆΟΥΛΕΣ!!!) 2 ΜΕ 3 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΕ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΒΑΖΑ.
ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ, ΤΑ ΓΥΡΝΑΩ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΕΤΣΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ.


Δημιουργός συνταγής: Stella Mavrofrydou

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!