
Για βραδινό, για πρωινό, για κολατσιό!
1 κούπα αλλαντικά ότι θέλουμε
1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
1 πιπεριά πράσινη
λίγη σάλτσα ντομάτας

Υλικά
1 γιαούρτι όχι στραγγιστό
1/2 ποτήρι ηλιέλαιο
1 ποτήρι του νερού γάλα
1 φακελάκι μαγιά ξερή
αλεύρι όσο πάρει για μαλακιά ζύμη
λίγο αλάτι
1/2 ποτήρι ηλιέλαιο
1 ποτήρι του νερού γάλα
1 φακελάκι μαγιά ξερή
αλεύρι όσο πάρει για μαλακιά ζύμη
λίγο αλάτι
μια πρέζα ζάχαρη
Για τη γέμιση
2 κούπες τυριά τριμμένα1 κούπα αλλαντικά ότι θέλουμε
1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
1 πιπεριά πράσινη
λίγη σάλτσα ντομάτας
Εκτέλεση
Σε χλιαρό γάλα διαλύουμε τη μαγιά και προσθέτουμε και τα παραπάνω υλικά.
Αφήνουμε να φουσκώσει για μια ώρα.
Ανοίγουμε ένα φύλλο.
Προσθέτουμε πρώτα τη σάλτσα και μετά προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά.
Τυλίγουμε σε μακρόστενο ρολό και κόβουμε σε φέτες.
Το αφήνουμε πάλι για μισή ώρα να φουσκώσουν.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.
Αφήνουμε να φουσκώσει για μια ώρα.
Ανοίγουμε ένα φύλλο.
Προσθέτουμε πρώτα τη σάλτσα και μετά προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά.
Τυλίγουμε σε μακρόστενο ρολό και κόβουμε σε φέτες.
Το αφήνουμε πάλι για μισή ώρα να φουσκώσουν.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.

Δημιουργός συνταγής: Κατερινα Στεργιου