Αλμυρά ταρτάκια σκέτος αφρός

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη ζύμη

1 ποτήρι χλιαρό γάλα
1 ποτήρι χλιαρό νερό
1 ποτήρι, όχι γεμάτο, λάδι ελαφρύ
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
1 κ.σ. ζάχαρη
1/2 κ.γ. αλάτι
700 γρ. αλεύρι
Ζυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά, αφήνουμε να φουσκώσει και βάζουμε σε θήκες μάφινς.

Γέμιση

Μπόλικο κασέρι, μπέικον που έχω περάσει στο αντικολλητικό τηγάνι, 2 κ.σ. γιαούρτι, 2 αυγα και πιπέρι.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς.


Δημιουργός συνταγής: Παλμιρα Αριστου