Χοιρινό σνίτσελ με σάλτσα μανιταριών



ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΝΙΤΣΕΛ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Αλατοπιπερώνω, πανάρω τα σνίτσελ με κίτρινο αλεύρι, αυγό, και φρυγανιά. (με την σειρά που σας τα έγραψα) και τα τηγανίζω σε ελαιόλαδο.
  2. Σουρώνω το λαδάκι και το κρατάω.
  3. Σε καθαρό κατσαρολάκι βάζω το λάδι που κράτησα και προσθέτω μισό κύβο κνορ τριμμένο με τα χέρια μου και τον τσιγαρίζω ελαφρώς,
  4. Έχω κόψει φρέσκα μανιτάρια σε φέτες (εναλλακτικά κονσέρβας) τα βάζω κι αυτά. 
  5. Συμπληρώνω μισό φλιτζανάκι νερό. 
  6. Το αλευράκι από τα σνίτσελ που έμεινε στο λαδάκι θα χυλώσει την σάλτσα μανιταριών. 
  7. Προσοχή, μην βάλετε αλάτι έχει ο κύβος!!


Δημιουργός συνταγής: El Sial

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!