
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αλατοπιπερώνω, πανάρω τα σνίτσελ με κίτρινο αλεύρι, αυγό, και φρυγανιά. (με την σειρά που σας τα έγραψα) και τα τηγανίζω σε ελαιόλαδο.
- Σουρώνω το λαδάκι και το κρατάω.
- Σε καθαρό κατσαρολάκι βάζω το λάδι που κράτησα και προσθέτω μισό κύβο κνορ τριμμένο με τα χέρια μου και τον τσιγαρίζω ελαφρώς,
- Έχω κόψει φρέσκα μανιτάρια σε φέτες (εναλλακτικά κονσέρβας) τα βάζω κι αυτά.
- Συμπληρώνω μισό φλιτζανάκι νερό.
- Το αλευράκι από τα σνίτσελ που έμεινε στο λαδάκι θα χυλώσει την σάλτσα μανιταριών.
- Προσοχή, μην βάλετε αλάτι έχει ο κύβος!

Δημιουργός συνταγής: El Sial