Τραγανό τυρόψωμο σαν του φούρνου



Μια συνταγή της κυρίας Νίκης Λάχα για ΤΡΑΓΑΝΟ ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΣΑΝ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ από τη σελίδα Cookpad.gr


Τραγανό τυρόψωμο σαν του φούρνου

Είναι νόστιμο, γρήγορο και εύκολο!
Λίγες λεπτομέρειες για τη συνταγή: 
1) Στα υλικά δεν σας έχω ακριβή δοσολογία για το τυρί γιατί αυτό πάει ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός (εγώ βάζω πάρα πολύ τυρί γιατί αρέσει σε όλους) και
2) Όταν λαδώνω το ταψί βάζω αρκετό λάδι γιατί αυτό είναι που κάνει το τυρόψωμο τραγανό κατά το ψήσιμο, οπότε μην φοβηθείτε να βάλετε λάδι!

Υλικά
2 φλ. ζεστό νερό
1 φακελάκι μαγιά ξηρή
2 κ.γ. ζάχαρη
1/2 φλ. ελαιόλαδο
1-1,5 κ.γ. αλάτι
Αλεύρι όσο πάρει
Τυρί φέτα όσο θέλουμε

Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ κοσκινίζω αρκετό αλεύρι!
Ανοίγω μια λακουβίτσα στο κέντρο από το αλεύρι και μέσα στη λακουβίτσα προσθέτω τη μαγιά, τη ζάχαρη, το αλάτι, το ελαιόλαδο και το νερό! Αρχίζω να ανακατεύω τα υλικά μου!
Προσθέτω στο μείγμα μου αλεύρι τόσο ώστε το ζυμάρι μου να μην κολλάει στα χέρια!
Μόλις το ζυμάρι μου είναι έτοιμο ρίχνω λίγο ελαιόλαδο μέσα στο μπολ μου, κάνω το ζυμάρι μου σαν μπάλα και το βάζω μέσα στο μπολ! 
Το σκεπάζω καλά και το αφήνω να φουσκώσει για 40' με 1 ώρα!
Όσο περιμένω το ζυμάρι να φουσκώσει θρυμματίζω τη φέτα!
Μόλις το ζυμάρι μας είναι έτοιμο και έχει φουσκώσει το πατάμε λίγο και προσθέτουμε το τυρί! Ζυμώνουμε με απαλές κινήσεις έτσι ώστε να πάει το τυρί μας παντού!
Παίρνουμε ένα ταψάκι το λαδώνουμε πολύ καλά! Παίρνουμε το ζυμάρι μας και με τα χέρια το απλώνουμε στο ταψί!
Ψήνω στους 200°C στις αντιστάσεις. Μόλις δούμε ότι το τυρόψωμο μας πήρε χρώμα ελέγχουμε με ένα πιρούνι αν έχει ψηθεί και από την κάτω πλευρά! Αν έχει ψηθεί το τυρόψωμο μας είναι έτοιμο!