Φλογέρες από ψωμί του τοστ γεμισμένες με μοτσαρέλα και γαλοπούλα καπνιστή

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Παίρνουμε ψωμί του τοστ χωρίς κόρα. 
  2. Με τον πλάστη τις ανοίγουμε λίγο. 
  3. Σε κάθε ψωμάκι βάζουμε μια φέτα μοτσαρέλα και μια φέτα γαλοπούλα. 
  4. Τυλίγουμε και πιάνουμε με οδοντογλυφίδες. 
  5. Τις πανάρουμε σε αλεύρι αυγό και φρυγανιά. 
  6. Τηγανίζουμε σε σπορέλαιο σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.

Δημιουργός συνταγής: Αγγελικη Πλατη