
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε σε χοντρές ροδέλες τα λουκάνικα και τα σοτάρουμε ελαφρά σε μία κατσαρόλα με λάδι.
- Όταν είναι έτοιμα τα αφαιρούμε και ρίχνουμε πολύχρωμες πιπεριές και ένα κρεμμύδι κομμένο σε φέτες.
- Τα τσιγαρίζουμε, ρίχνουμε και τα λουκάνικα, λίγο αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη και λίγο συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας.
- Προσθέτουμε λίγο νερό και αφήνουμε το φαγητό να βράσει και να μείνει με την σάλτσα του.
- Στο τέλος βάζουμε κομμάτια από φέτα.
Δημιουργός συνταγής: Αγγελικη Πλατη