
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τηγανίζουμε χοντροκομμένες πατάτες και μελιτζάνες.
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε μαϊντανό, δυόσμο, δεντρολίβανο, σκόρδο και μία ντομάτα κομμένη σε καρεδάκια.
- Ρίχνουμε λίγο νερό και αφήνουμε να βράσουν τα μυρωδικά μας.
- Προσθέτουμε λάδι, τσιγαρίζουμε ελαφρά, βάζουμε φρέσκια ντομάτα, αλάτι, ζάχαρη και λίγο νερό και βράζουμε την σάλτσα μέχρι να γλυκάνει η ντομάτα και να λιγοστέψει.
- Ρίχνουμε τις μελιτζάνες, στρώνουμε επάνω τις πατάτες, βράζουμε περίπου πέντε λεπτά και αποσύρουμε από την φωτιά.

Δημιουργός συνταγής: Αγγελικη Πλατη