Μοσχαράκι ψητό της κατσαρόλας



ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΨΗΤΟ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ


Έτοιμο νωρίς νωρίς το φαγητό μας για σήμερα γιατί η ζέστη είναι ανυπόφορη.


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λάδι και τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά το κρέας από όλες τις πλευρές.
  2. Όταν είναι έτοιμο προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, φρέσκια ρίγανη, θυμάρι και νερό. 
  3. Βράζουμε το φαγητό και το αφήνουμε με λίγο παραπάνω σάλτσα. 
  4. Τηγανίζουμε πατάτες που τις έχουμε κόψει κυδωνάτες. 
  5. Βάζουμε το κρέας στην μια πλευρά της κατσαρόλας, στην άλλη πλευρά ρίχνουμε τις πατάτες, το λεμόνι και αφήνουμε να βράσει για λίγο το φαγητό μας και να δέσει η σάλτσα του.


Δημιουργός συνταγής: Αγγελικη Πλατη

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!