Μοσχαράκι ψητό της κατσαρόλας



Μια συνταγή της κυρίας Αγγελικης Πλατη για ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΨΗΤΟ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ από την ομάδα στο Facebook Γλυκά κουταλιού και φαγητά ....πιρουνιού!!


Μοσχαράκι ψητό της κατσαρόλας

Έτοιμο νωρίς νωρίς το φαγητό μας για σήμερα γιατί η ζέστη είναι ανυπόφορη.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λάδι και τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά το κρέας από όλες τις πλευρές.
Όταν είναι έτοιμο προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, φρέσκια ρίγανη, θυμάρι και νερό. 
Βράζουμε το φαγητό και το αφήνουμε με λίγο παραπάνω σάλτσα. 
Τηγανίζουμε πατάτες που τις έχουμε κόψει κυδωνάτες. 
Βάζουμε το κρέας στην μια πλευρά της κατσαρόλας, στην άλλη πλευρά ρίχνουμε τις πατάτες, το λεμόνι και αφήνουμε να βράσει για λίγο το φαγητό μας και να δέσει η σάλτσα του.