
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΨΗΤΟ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ
Έτοιμο νωρίς νωρίς το φαγητό μας για σήμερα γιατί η ζέστη είναι ανυπόφορη.
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λάδι και τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά το κρέας από όλες τις πλευρές.
- Όταν είναι έτοιμο προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, φρέσκια ρίγανη, θυμάρι και νερό.
- Βράζουμε το φαγητό και το αφήνουμε με λίγο παραπάνω σάλτσα.
- Τηγανίζουμε πατάτες που τις έχουμε κόψει κυδωνάτες.
- Βάζουμε το κρέας στην μια πλευρά της κατσαρόλας, στην άλλη πλευρά ρίχνουμε τις πατάτες, το λεμόνι και αφήνουμε να βράσει για λίγο το φαγητό μας και να δέσει η σάλτσα του.