Cheesecake


CHEESECAKE

Υλικά:
Για την βάση:
500γρ μπισκότα digestive
250γρ λιωμένο βούτυρο

Για την γκανάζ σοκολάτα:
250γρ σοκολάτα κουβερτούρα υγείας #sisinni
250ml κρέμα γάλακτος πλήρες

Για την κρέμα Buono :
300ml κρέμα γάλακτος πλήρες
200γρ πραλίνα Buono Sisinni RITO'S FOOD
300γρ τυρί κρέμα

Για την κρέμα τυριού με σοκολάτα :
300ml κρέμα γάλακτος πλήρες
200 γρ κουβερτούρα γάλακτος #sisinni
300γρ τυρί κρέμα
Τρόπος παρασκευής:

Σε ένα μεγάλο πυρέξ ή ταψί στρώνουμε τα μπισκότα αφού προηγούμενος τα έχουμε θρυμματίσει και ανακατέψει με το λιωμένο βούτυρο.
Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος μαζί με σοκολάτα κουβερτούρα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει και να γίνει λεία.
Ρίχνουμε την γκανάζ σοκολάτα πάνω από τα μπισκότα και βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.
Στη συνέχεια χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μαζί με την λιωμένη κουβερτούρα γάλακτος (αφού την έχουμε λιώσει σε μπεν μαρί) και έχουμε αφήσει λίγα λεπτά να πέσει η θερμοκρασία της.
Προσθέτουμε το τυρί κρέμα και συνεχίζουμε να χτυπάμε με μίξερ μέχρι να πήξει. 
Απλώνουμε στο ταψί και βάζουμε στο ψυγείο.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε το τυρί κρέμα και την πραλίνα Buono.
Στρώνουμε την υπέροχη κρέμα από πάνω στο cheesecake, γαρνίρουμε με φράουλες ή ότι μάς αρέσει και αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει! 
Τέλος σερβίρουμε!



Credits: