Cheesecake


CHEESECAKE


Υλικά:

Για τη βάση:
  • 500 γρ μπισκότα digestive
  • 250 γρ λιωμένο βούτυρο

Για τη γκανάζ σοκολάτα:
  • 250 γρ σοκολάτα κουβερτούρα υγείας #sisinni
  • 250 ml κρέμα γάλακτος πλήρες

Για την κρέμα Buono :
  • 300 ml κρέμα γάλακτος πλήρες
  • 200 γρ πραλίνα Buono Sisinni RITO'S FOOD
  • 300 γρ τυρί κρέμα

Για την κρέμα τυριού με σοκολάτα :
  • 300 ml κρέμα γάλακτος πλήρες
  • 200 γρ κουβερτούρα γάλακτος #sisinni
  • 300 γρ τυρί κρέμα


Εκτέλεση

  1. Σε ένα μεγάλο πυρέξ ή ταψί στρώνουμε τα μπισκότα αφού προηγούμενος τα έχουμε θρυμματίσει και ανακατέψει με το λιωμένο βούτυρο.
  2. Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος μαζί με σοκολάτα κουβερτούρα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει και να γίνει λεία.
  3. Ρίχνουμε την γκανάζ σοκολάτα πάνω από τα μπισκότα και βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.
  4. Στη συνέχεια χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μαζί με την λιωμένη κουβερτούρα γάλακτος (αφού την έχουμε λιώσει σε μπεν μαρί) και έχουμε αφήσει λίγα λεπτά να πέσει η θερμοκρασία της.
  5. Προσθέτουμε το τυρί κρέμα και συνεχίζουμε να χτυπάμε με μίξερ μέχρι να πήξει. 
  6. Απλώνουμε στο ταψί και βάζουμε στο ψυγείο.
  7. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε το τυρί κρέμα και την πραλίνα Buono.
  8. Στρώνουμε την υπέροχη κρέμα από πάνω στο cheesecake, γαρνίρουμε με φράουλες ή ότι μάς αρέσει και αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει! 
  9. Τέλος σερβίρουμε!




 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!