Καραμελωμένα Σφολιατίνια με ζάχαρη και κανέλα (Palmiers)



Μια συνταγή της κυρίας Tzeni Tsanaktsidou για ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΙΑ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ (PALMIERS) από την ομάδα στο Facebook ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!


Καραμελωμένα Σφολιατίνια με ζάχαρη και κανέλα (Palmiers)

Απλά, γρήγορα, εξαιρετικά!!!

ΣΥΝΤΑΓΗ Υλικά:
2 φύλλα Σφολιάτας,
300 γρ ζάχαρη,
2 κ.γ. κανέλα,
2 κ.σ βούτυρο λιωμένο

ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Ανακατεύουμε σε ένα μπολάκι τη ζάχαρη με την κανέλα.
Βάζουμε λαδόκολλα πάνω στον πάγκο και την πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη.
Τοποθετούμε το ένα φύλλο Σφολιάτας πάνω.
Αλείφουμε την Σφολιάτα με βούτυρο.
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και ρολάρουμε και από τις δύο πλευρές.
Κόβουμε κομμάτια ίσα και τα βάζουμε στην λαδόκολλα στο ταψί.
Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς μέχρι να κοκκινίσουν.
Η ίδια διαδικασία και για το άλλο φύλλο.