
Ένα φαΐ αγαπημένο όλων.
Υπέροχα τρυφερά μπριζολάκια ξαπλωμένα πάνω σε χρυσαφένιες φρέσκες πατάτες.
Γίνονται λουκούμι!
Υλικά
μπριζόλες
πατάτες
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
ελαιόλαδο
2 κ.σ. μουστάρδα
χυμό από 1 λεμόνι
1 κ.σ. μέλι
πατάτες
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
ελαιόλαδο
2 κ.σ. μουστάρδα
χυμό από 1 λεμόνι
1 κ.σ. μέλι
Εκτέλεση
Καθαρίζω, πλένω και κόβω τις πατάτες μου κυδωνάτες.Τις βάζω στο ταψί και τις περιχύνω με το μείγμα: ελαιόλαδο - μουστάρδα - λεμόνι - μέλι τα οποία τα χτυπάω να γίνουν κρέμα.
Ρίχνω αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
Αλατοπιπερώνω τις μπριζόλες μου και τις βάζω επάνω στις πατάτες.
Ρίχνω 1 ποτήρι νερό και ψήνω στους 200 βαθμούς.
Ρίχνω 1 ποτήρι νερό και ψήνω στους 200 βαθμούς.
Δημιουργός συνταγής: Μαρινα Μισαηλιδου