Απολαυστικό καλοκαιρινό γλυκάκι με φρυγανιές, κρέμα, ζελέ και κεράσια



ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΜΕ ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ, ΚΡΕΜΑ, ΖΕΛΕ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΙΑ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στο πυρέξ ή ταψί (28 Νο) μια σειρά φρυγανιές.

Κάνουμε το ΣΙΡΟΠΙ:
Βράζουμε 2 ποτήρια νερό με 2 ποτήρια ζάχαρη για 5 λεπτά.
Σιροπιάζουμε καυτό όπως είναι σιγά - σιγά τις φρυγανιές.

Κάνουμε και την ΚΡΕΜΑ:
1 λίτρο γάλα φρέσκο
100 γρ. κορν φλάουρ
5 κ.σ. ζάχαρη

Διαλύουμε με λίγο κρύο γάλα το κορν.
Το υπόλοιπο γάλα μαζί με την ζάχαρη το βάζουμε να ζεσταθεί.
Ρίχνουμε το μείγμα, ανακατεύουμε και όταν πήξει την κατεβάζουμε και την ρίχνουμε με προσοχή πάνω στις φρυγανιές.
Αφήνουμε να κρυώσει το γλυκό.
Καθαρίζουμε τα κεράσια από τα κουκούτσια και τα βάζουμε πάνω στην κρέμα.
Κάνουμε και ζελέ κεράσι 2 φακελάκια όπως αναγράφει η συσκευασία.
Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο να παγώσει ελαφρώς και στη συνέχεια το βγάζουμε από το ψυγείο και το ρίχνουμε με προσοχή πάνω στο γλυκό.
Και φυσικά βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο.