Νηστίσιμα ατομικά Τσουρεκάκια κανέλας



Μια συνταγή της κυρίας Παλμιρας Αριστου για ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΣΟΥΡΕΚΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ από στο Facebook Μπαχάρι και κανέλα.


Νηστίσιμα ατομικά Τσουρεκάκια κανέλας

Έκανα ατομικά τσουρεκάκια κανέλας νηστίσιμα και έγιναν απίθανα!!

Υλικά
400 γρ. μαργαρίνη με ένα φλυτζάνι, όχι γεμάτο, ζάχαρη τα χτύπησα καλά.
Μετά πρόσθεσα δυο βανίλιες, λίγο τριμμένο πορτοκαλί, δυο φακελάκια μαγιά, ένα κιλό αλεύρι, δυο κουταλιές κανέλας και δυο φλιτζάνες γάλα αμυγδάλου.
Αφού τα άφησα να φουσκώσουν άνοιγα φύλλο, έριχνα κανέλα, χώρισα σε λωρίδες όπως τα μπουλάρ και έκανα τον κόμπο.
Ψήσιμο στους 180 βαθμούς.
Μετά το ψήσιμο από πάνω τα πέρασα με μέλι και κανέλα.