Νηστίσιμα ατομικά Τσουρεκάκια κανέλας



ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΣΟΥΡΕΚΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ 


Έκανα ατομικά τσουρεκάκια κανέλας νηστίσιμα και έγιναν απίθανα!!

Υλικά
400 γρ. μαργαρίνη με ένα φλυτζάνι, όχι γεμάτο, ζάχαρη τα χτύπησα καλά.
Μετά πρόσθεσα δυο βανίλιες, λίγο τριμμένο πορτοκαλί, δυο φακελάκια μαγιά, ένα κιλό αλεύρι, δυο κουταλιές κανέλας και δυο φλιτζάνες γάλα αμυγδάλου.
Αφού τα άφησα να φουσκώσουν άνοιγα φύλλο, έριχνα κανέλα, χώρισα σε λωρίδες όπως τα μπουλάρ και έκανα τον κόμπο.
Ψήσιμο στους 180 βαθμούς.
Μετά το ψήσιμο από πάνω τα πέρασα με μέλι και κανέλα.


Δημιουργός συνταγής: Παλμιρα Αριστου 
 
 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!