Μια συνταγή για ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΑΝΕΣ ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΣΩΣ από το χρήστη franziee_v στο Tik Tok
1/2 κ.γ. αλάτι
1/2 κ.γ. άσπρο πιπέρι
1 κ.σ. κορν φλάουρ
Ζυμώνουμε, πλάθουμε και βάζουμε στην κατάψυξη για 30 λεπτά.
1 κούπα κορνφλάουρ
1 κ.σ. πάπρικα
1 κ.σ. σκόνη σκόρδου
λίγο αλάτι
Αλευρώνουμε τις κοτομπουκιές με το μείγμα στο μπολ και τινάζουμε να φύγει το περιττό αλεύρι.
Προσθέτουμε 1 και 3/4 της κούπας κρύο νερό στο ίδιο μπολ με το αλεύρι, ανακατεύουμε και περνάμε τις κοτομπουκιές από το χυλό.
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να χρυσίσουν.
1/3 της κούπας μουστάρδα
1/4 κούπας sriracha (μπορείτε να βάλετε οποιαδήποτε hot sauce ή μπορείτε και να την παραλείψετε)
αλάτι
πιπέρι
2 κ.σ. oyster sauce (μπορείτε να την παραλείψετε)
1 κ.σ. γάλα
Παρακολουθήστε εδώ την εκτέλεση της συνταγής
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 κιλό κιμά κοτόπουλου1/2 κ.γ. αλάτι
1/2 κ.γ. άσπρο πιπέρι
1 κ.σ. κορν φλάουρ
Ζυμώνουμε, πλάθουμε και βάζουμε στην κατάψυξη για 30 λεπτά.
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ:
3/4 της κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κούπα κορνφλάουρ
1 κ.σ. πάπρικα
1 κ.σ. σκόνη σκόρδου
λίγο αλάτι
Αλευρώνουμε τις κοτομπουκιές με το μείγμα στο μπολ και τινάζουμε να φύγει το περιττό αλεύρι.
Προσθέτουμε 1 και 3/4 της κούπας κρύο νερό στο ίδιο μπολ με το αλεύρι, ανακατεύουμε και περνάμε τις κοτομπουκιές από το χυλό.
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να χρυσίσουν.
Για τη σως:
2 κ.σ. της σούπας μαγιονέζα1/3 της κούπας μουστάρδα
1/4 κούπας sriracha (μπορείτε να βάλετε οποιαδήποτε hot sauce ή μπορείτε και να την παραλείψετε)
αλάτι
πιπέρι
2 κ.σ. oyster sauce (μπορείτε να την παραλείψετε)
1 κ.σ. γάλα
Παρακολουθήστε εδώ την εκτέλεση της συνταγής