Υπέροχες πικάντικες και τραγανές κοτομπουκιές με φανταστική σως
Υλικά
1/2 κιλό κιμά κοτόπουλου
1/2 κ.γ. αλάτι
1/2 κ.γ. άσπρο πιπέρι
1 κ.σ. κορν φλάουρ
Ζυμώνουμε, πλάθουμε και βάζουμε στην κατάψυξη για 30 λεπτά.
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ:
3/4 της κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κούπα κορνφλάουρ
1 κ.σ. πάπρικα
1 κ.σ. σκόνη σκόρδου
λίγο αλάτι
Αλευρώνουμε τις κοτομπουκιές με το μείγμα στο μπολ και τινάζουμε να φύγει το περιττό αλεύρι.
Προσθέτουμε 1 και 3/4 της κούπας κρύο νερό στο ίδιο μπολ με το αλεύρι, ανακατεύουμε και περνάμε τις κοτομπουκιές από το χυλό.
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να χρυσίσουν.
Για τη σως:
2 κ.σ. της σούπας μαγιονέζα
1/3 της κούπας μουστάρδα
1/4 κούπας sriracha (μπορείτε να βάλετε οποιαδήποτε hot sauce ή μπορείτε και να την παραλείψετε)
αλάτι
πιπέρι
2 κ.σ. oyster sauce (μπορείτε να την παραλείψετε)
1 κ.σ. γάλα
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής ΕΔΩ