
ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ BOUNTY
Υλικά
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 260 γρ. καρύδα ξερή
- 2 κ.σ. λάδι καρύδας ή 2 κ.σ. βούτυρο λιωμένο
- 100 γρ. κρέμα γάλακτος
Επικάλυψη
- 350 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
- Λίγη λευκή σοκολάτα για στόλισμα
Εκτέλεση
- Σε μπολ βάζουμε το ζαχαρούχο, την καρύδα, το λάδι και την κρέμα και ανακατεύουμε καλά.
- Πλάθουμε το σχήμα που θέλουμε και βάζουμε μισή ώρα στην κατάψυξη
- Λιώνουμε την σοκολάτα, τα βουτάμε και στολίζουμε με λίγη λευκή σοκολάτα αν θέλουμε.
Αν σας δυσκολέψει στο πλάσιμο βάλτε το μείγμα για λίγο στο ψυγείο.