
ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ BOUNTY
Υλικά
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
260 γρ. καρύδα ξερή
2 κ.σ. λάδι καρύδας ή 2 κ.σ. βούτυρο λιωμένο
100 γρ. κρέμα γάλακτος
Επικάλυψη
350 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
Λίγη λευκή σοκολάτα για στόλισμα
350 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
Λίγη λευκή σοκολάτα για στόλισμα
Εκτέλεση
Σε μπολ βάζουμε το ζαχαρούχο, την καρύδα, το λάδι και την κρέμα και ανακατεύουμε καλά.
Σε μπολ βάζουμε το ζαχαρούχο, την καρύδα, το λάδι και την κρέμα και ανακατεύουμε καλά.
Πλάθουμε το σχήμα που θέλουμε και βάζουμε μισή ώρα στην κατάψυξη
Λιώνουμε την σοκολάτα, τα βουτάμε και στολίζουμε με λίγη λευκή σοκολάτα αν θέλουμε.
Με την κρέμα γάλακτος και το βούτυρο γίνονται πιο ζουμερά μέσα.
Λιώνουμε την σοκολάτα, τα βουτάμε και στολίζουμε με λίγη λευκή σοκολάτα αν θέλουμε.
Με την κρέμα γάλακτος και το βούτυρο γίνονται πιο ζουμερά μέσα.
Αν σας δυσκολέψει στο πλάσιμο βάλτε το μείγμα για λίγο στο ψυγείο.