
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζω 4 ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ με 2 μεγάλα ΚΑΡΟΤΑ σε ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ νερό.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρω 1 μεγάλο ψιλοκομμένο ΚΡΕΜΜΥΔΙ, 3 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ψιλοκομμένα και 1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ.
- Πατάω με το εργαλείο του πουρέ τις πατάτες, προθέτω ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ (περίπου 6 φρυγανιές, να πλάθεται), ΠΙΠΕΡΙ, λίγο ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ, το ΥΛΙΚΟ από το τηγάνι, λίγο ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ και ψιλοκομμένο ΜΑΪΝΤΑΝΟ και πλάθω μπιφτέκια.
- Τα τοποθετώ σε λαδόκολλα και ψήνω στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις.

Δημιουργός συνταγής: Κυριακή Νικολακοπούλου