
Υλικά (Για 2 άτομα)
- 2 κούπες κοτόπουλο ψαχνό (στήθος ή μπούτι) βραστό ή ψητό ψιλοκομμένο
- 1 κούπα καλαμπόκι βρασμένο
- ¼ κούπας φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 2 συσκευασίες γιαούρτι στραγγιστό (400 γραμμάρια)
- 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
- 1 κουταλιά της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
- ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε το κοτόπουλο με το καλαμπόκι και το κρεμμυδάκι.
- Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το χυμό, τον άνηθο και το αλάτι.
- Μόλις ενσωματωθούν τα υλικά, ρίχνουμε το μείγμα του γιαουρτιού στο κοτόπουλο και ανακατεύουμε καλά.
- Τοποθετούμε τη σαλάτα στο ψυγείο μέχρι να τη σερβίρουμε.
Δημιουργός συνταγής: Eleni Petrakopoulou