Κοτοσαλάτα με γιαούρτι



ΚΟΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ


Υλικά (Για 2 άτομα)

  • 2 κούπες κοτόπουλο ψαχνό (στήθος ή μπούτι) βραστό ή ψητό ψιλοκομμένο
  • 1 κούπα καλαμπόκι βρασμένο
  • ¼ κούπας φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 2 συσκευασίες γιαούρτι στραγγιστό (400 γραμμάρια)
  • 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
  • 1 κουταλιά της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
  • ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι


Εκτέλεση

  1. Ανακατεύουμε το κοτόπουλο με το καλαμπόκι και το κρεμμυδάκι.
  2. Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το χυμό, τον άνηθο και το αλάτι.
  3. Μόλις ενσωματωθούν τα υλικά, ρίχνουμε το μείγμα του γιαουρτιού στο κοτόπουλο και ανακατεύουμε καλά.
  4. Τοποθετούμε τη σαλάτα στο ψυγείο μέχρι να τη σερβίρουμε.


Δημιουργός συνταγής: Eleni Petrakopoulou

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!