
Υλικά
- 3 φέτες ψωμί για τοστ
- 1 φέτα γαλοπούλα καπνιστή
- 1 φέτα τυρί για τοστ
- 2 φέτες μπέικον καπνιστό
- 1 φύλλο μαρουλιού
- 2 λεπτές φέτες ντομάτας
- 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
- 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
Εκτέλεση
- Βάζουμε το μπέικον σε τηγάνι χωρίς λάδι και το ψήνουμε και από τις 2 πλευρές.
- Ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με τη μουστάρδα.
- Ψήνουμε τις φέτες του ψωμιού σε τοστιέρα ή σε φρυγανιέρα.
- Απλώνουμε στην πρώτη φέτα λίγη σως και βάζουμε τη γαλοπούλα, το τυρί και τη ντομάτα.
- Σκεπάζουμε με τη δεύτερη φέτα και απλώνουμε σε αυτήν την υπόλοιπη σως.
- Βάζουμε από πάνω το μπέικον και το μαρούλι και σκεπάζουμε με την τρίτη φέτα.
- Καρφώνουμε 4 οδοντογλυφίδες και το κόβουμε σε 4 φέτες διαγώνια.
- Σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες.
Δημιουργός συνταγής: Eleni Petrakopoulou