Κοτομπουρεκάκια



ΚΟΤΟΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙΑ

ΥΛΙΚΑ
2 κομμάτια φιλέτο στήθος κοτόπουλο
1 μέτριο κρεμμύδι
ελαιόλαδο
70 γραμμάρια γραβιέρα τριμμένη
70 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
Λίγο γάλα
12 φύλλα κρούστας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε κατσαρόλα βάζουμε το κοτόπουλο με λίγο ελαιόλαδο και το σοτάρουμε μέχρι να ασπρίσει από όλες τις πλευρές.
Αφαιρούμε το κοτόπουλο, βάζουμε το κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες και το σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσει.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το κοτόπουλο, ρίχνουμε νερό να σκεπαστεί τελείως και μόλις αρχίσει να βράζει χαμηλώνουμε τη φωτιά, μισοσκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για μία ώρα περίπου.
Έπειτα βγάζουμε το κοτόπουλο και το ψιλοκόβουμε.
Σουρώνουμε τα κρεμμύδια και τα βάζουμε σε μπολ μαζί με το ψιλοκομμένο κοτόπουλο και τα τριμμένα τυριά.
Προσθέτουμε 5 κουταλιές της σούπας από το ζωμό που έβρασε το κοτόπουλο και 2 κουταλιές της σούπας γάλα και ανακατεύουμε καλά.
Κόβουμε τα φύλλα σε 4 κομμάτια.
Παίρνουμε τρία τρία φύλλα, προσθέτουμε γέμιση και τα τυλίγουμε σε ρολάκια.
Τα αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν. Βγαίνουν 16 μπουρεκάκια.


Credits
Eleni Petrakopoulou
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Κοτομπουρεκάκια