Απόλυτη συνταγή για ένα επαγγελματικό και άκρως επιτυχημένο αποτέλεσμα.
Σας δείχνω 2 τρόπους εκτέλεσης και όλα τα μυστικά για εξαιρετικό αποτέλεσμα.Φτιάξτε το σίγουρα θα ενθουσιαστείτε!!
Υλικά (για 10 ή 20 κομμάτια αναλόγως το μέγεθος)
450 γρ φύλο κανταΐφι300 γρ βούτυρο αγελάδος
60 γρ βούτυρο πρόβειο
200 γρ αμύγδαλο καβουρδισμένο
60 γρ φιστίκι
50 γρ καρύδι
50 γρ φρυγανιά τριμμένη
1, 5 κουτ γλυκού κανέλα
Για το σιρόπι
650 γρ ζάχαρη400 γρ νερό
80 γρ γλυκόζη
2 ξυλάκια κανέλα
2 φλούδες λεμόνι
8 γρ ροδόνερο προαιρετικά
Για Πασπάλισμα
φιστίκι ή καρύδι χοντροκομμένο
…