
Υλικά
Για το παντεσπάνι
5 αυγά
125 γρ, ζάχαρη
150 γρ αλεύρι Φαρινάπ
4 κ.σ. κακάο
1 βανίλια
125 γρ, ζάχαρη
150 γρ αλεύρι Φαρινάπ
4 κ.σ. κακάο
1 βανίλια
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν, να στέκεται το μείγμα.Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά κοσκινισμένα και ανακατεύουμε σιγά - σιγά με μαρίζ.
Λαδώνουμε ή βάζουμε λαδόκολλα στο ταψί ή πυρέξ (26 Νο), ρίχνουμε το μείγμα και στη συνέχεια το ψήνουμε στους 180 βαθμούς, σε προθερμασμένο φούρνο, για 35 λεπτά, φυσικά ανάλογα τον φούρνο.
Το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.
Αφήνουμε να κρυώσει.
2 ποτήρια γάλα,
4 συσκευασίες kinder στο μούλτι θρυμματισμένα
Σιρόπι
Βράζουμε 1 ποτήρι ΖΑΧΑΡΗ με 1 ποτήρι ΝΕΡΟ για 3 λεπτά.Αφήνουμε να κρυώσει.
Κρέμα γέμισης
2 φακελάκια γκαρνί μους κακάο2 ποτήρια γάλα,
4 συσκευασίες kinder στο μούλτι θρυμματισμένα
Γλάσο
250 γρ. κρέμα γάλακτος
250 γρ. κουβερτούρα
2 κ.σ. Βιτάμ
Τούρτα Kinder Bueno
250 γρ. κουβερτούρα
2 κ.σ. Βιτάμ
Διακόσμηση
Κουβερτούρα λιωμένηΤούρτα Kinder Bueno