Αφράτα λουκανικοπιτάκια και τυροπιτάκια



ΑΦΡΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΠΙΤΑΚΙΑ

Για τη ζύμη
1 ποτήρι χλιαρό νερό
μισή μαγιά νωπή, το καλουπάκι το μικρό
1 ποτήρι χλιαρό γάλα
3 αυγά
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι ζάχαρη
μισό ποτήρι σπορέλαιο
1 μπέικιν
αλεύρι όσο πάρει για να γίνει η ζύμη μας μαλακή και να μη κολλάει στο χέρι μας.

Ζυμώνουμε και αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει.
Ανοίγουμε φύλλο και κόβουμε τριγωνάκια.
Βάζουμε λουκανικάκια ή τυρί και τοποθετούμε σε ταψί αλειμμένο με Βιτάμ.
Μέσα στο τριμμένο τυρί έβαλα 1 ΑΥΓΟ, 3 κουταλιές ΓΑΛΑ και 1 κουταλιά ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστάσεις, στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά. Θα τα δείτε ανάλογα το φούρνο.



Credits
Theodosia Halvatzh
Σπιτικές δημιουργικές απολαύσεις με την Άννα ...
Αφράτα λουκανικοπιτάκια και τυροπιτάκια