Αφράτα κεφτεδάκια στο φούρνο



ΑΦΡΑΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

Υλικά
1 κιλό κιμά (1/2 χοιρινό και 1/2 μοσχαρίσιο)
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
5 - 6 κουταλιές βρώμη αλεσμένη
αλάτι
πιπέρι
κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
λίγο σκόρδο ψιλοκομμένο
2 αυγά
λίγο κίμινο
λάδι

Φτιάχνω το μείγμα για τα κεφτεδάκια και αφήνω στο ψυγείο για δύο ώρες να πάρει τα αρώματα, Φτιάχνω μικρά κεφτεδάκια και βάζω σε αντικολλητικό χαρτί σε ταψί.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
Βγαίνουν τέλεια και πολύ αφράτα, συνοδεύω με πατάτες τηγανητές και σαλάτα.



Credits:
Μαρία Μανιουδάκη
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Αφράτα κεφτεδάκια στο φούρνο