Μπισκότα βουτύρου πού λιώνουν στο στόμα



ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΠΟΥ ΛΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ

Παρά πολύ εύκολα!!
Τα μισά τα έκανα με Μερέντα και τα άλλα μισά με μαρμελάδα πού είχα φτιάξει μόνη μου!

Υλικά
250 γρ. βούτυρο, ότι έχετε
100 ml ηλιέλαιο
2 κ.σ. κορν φλάουρ
4 κ.σ. ζάχαρη άχνη
2 αυγά
400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.γ. σόδα
2 βανίλιες

Εκτέλεση
Ρίχνουμε στο μίξερ το βούτυρο και το ηλιέλαιο και τα χτυπάμε σιγά - σιγά. 
Ρίχνουμε τα αυγά, το κορν φλάουρ, τη ζάχαρη, τη σόδα και τις βανίλιες και χτυπάμε λίγο. 
Μετά ρίχνουμε το αλεύρι μέχρι να γίνει μαλακή ζύμη.
Βάζουμε σε κορνέ και φτιάχνουμε τα μπισκοτάκια. 
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 14 λεπτά. 
 Γεμίζουμε με ότι θέλουμε.

.


Credits:
Lori Bengu
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Μπισκότα βουτύρου πού λιώνουν στο στόμα