Λαχταριστή σοκολατόπιτα



ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ

Υλικά
4 αυγά
300 γρ. ζάχαρη
150 ml γάλα
150 ml ηλιέλαιο
3 βανίλιες
250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
3 κουταλιές σούπας κακάο
1 μπέικιν

Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
Έπειτα προσθέτουμε το γάλα με το ηλιέλαιο και χτυπάμε καλά.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν και τις βανίλιες και τα προσθέτουμε.
Βάζουμε το μείγμα μας σε βουτυρωμένο ταψάκι αφού έχουμε βάλει και λίγο κακάο.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς,  στην αρχή ψήσιμο μετά βάζουμε αέρα.

Σιρόπι
200 γρ ζάχαρη
250 ml γάλα
3 κουταλιές σούπας κακάο.

Όλα αυτά σε ένα κατσαρολάκι ώσπου να πάρουν μία βράση.
Ρίχνουμε το σιρόπι ΚΑΥΤΟ σε ΚΡΥΑ σοκολατόπιτα.


Credits:
Ταξιάρχης Ιγνατία
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Λαχταριστή σοκολατόπιτα