Υλικά
- 1 ποτήρι καλαμποκέλαιο,
- 1 ποτήρι λευκό κρασί,
- 1 κουταλιά ζάχαρη,
- 1 κουταλάκι αλάτι,
- 1 μπέικιν,
- 1 ποτήρι καλαμποκάλευρο
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ βάζουμε το λάδι, κρασί, ζάχαρη, αλάτι και ανακατεύουμε.
- Ρίχνουμε το καλαμποκάλευρο και έπειτα το αλεύρι να γίνει μία εύπλαστη ζύμη.
- Πλάθουμε τα κριτσίνια σε ό,τι σχήμα θέλουμε και τα περνάμε από καλαμποκάλευρο.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά.
Δημιουργός συνταγής: βασιλικη δαουτη