
Ελαφριά αλλά χορταστική, χωρίς πολλά λιπαρά, με μία ελαφρώς πικάντικη σος, που της δίνει υπέροχη γεύση.
Μαρούλι ψιλοκομμένο
Κοτόπουλο στήθος βρασμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες
Καλαμπόκι βρασμένο
Λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
Λίγο αλάτι
Κρουτόν
Υλικά για τη σαλάτα
*Δε δίνω αναλογίες, είναι ανάλογα με την ποσότητα που θέλετε να φτιάξετε και τις προτιμήσεις σας.Μαρούλι ψιλοκομμένο
Κοτόπουλο στήθος βρασμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες
Καλαμπόκι βρασμένο
Λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
Λίγο αλάτι
Κρουτόν
Εκτέλεση
Τοποθετούμε το μαρούλι σε πιάτο και το αλατίζουμε λίγο. Από πάνω βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά και τέλος περιχύνουμε με τη σος.
Υλικά για τη σως (για 1 μικρή σαλάτα)
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
1 κουταλιά της σούπας Worcester σος
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
1 κουταλιά της σούπας Worcester σος
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και την τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να τη χρησιμοποιήσουμε.Δημιουργός συνταγής: Eleni Petrakopoulou