Κολοκυθοκεφτέδες

ΓΕΥΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΦΡΑΤΟΙ

Υλικά

5 - 6 ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΜΕΤΡΙΑ, ΤΡΙΜΜΈΝΑ ΣΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΤΟΥ ΤΡΙΦΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΑ (2 ΦΟΡΕΣ)
2 ΜΕΤΡΙΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΞΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΦΤΗ
2 - 3 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ, ΟΧΙ ΛΙΩΜΕΝΑ
1 ΚΟΥΠΑ ΜΑΙΝΤΑΝΟ
1 ΚΟΥΠΑ ΑΝΙΘΟ
1 ΚΟΥΠΑ ΔΥΟΣΜΟ
1/2 ΚΟΥΠΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΦΡΕΣΚΟ
ΡΙΓΑΝΗ
2 ΑΥΓΑ
ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
150 ΓΡ ΚΑΣΕΡΙ ΧΟΝΤΡΟΤΡΙΜΜΕΝΟ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ

Εκτέλεση

ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
ΛΑΔΩΜΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΘΟΥΜΕ. 
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΡΙΜΜΑ ΦΡΥΓΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Ή ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ.
(Εγώ έβαλα και φέτα και μια πατάτα μισοβρασμένη και τριμμένη).

Δημιουργός συνταγής: Φωτεινή Παρασκευοπουλου, συνταγή George Chatzigiatroudakis