Πικάντικα μανιτάρια σνίτσελ

Είτε ως μεζές, είτε ως κυρίως πιάτο είναι πεντανόστιμα.
Σήμερα τα απολαύσαμε με τηγανητές πατάτες αλλά ταιριάζουν και με πιλάφι ή μακαρόνια.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Η συνταγή πολύ απλή. Για 1/2 κιλό ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ (όσο μεγαλύτερα τόσο το καλύτερο) χρειαζόμαστε 4 - 5 ΑΥΓΑ χτυπημένα και 1 φακ. ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ (180 γρ. περίπου) στην οποία ανακατεύουμε 1 κ.σ. ΣΚΟΝΗ ΣΚΟΡΔΟ, λίγη ΡΙΓΑΝΗ, ΑΛΑΤΙ και ΠΙΠΕΡΙ.
  2. Βουτάμε τα πλευρώτους πρώτα στα αυγά και μετά στο μίγμα της φρυγανιάς.
  3. Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά.

Δημιουργός συνταγής: Anastasia Anastasia Anastasia