Υπέροχη κολοκυθόπιτα με φρέσκα κολοκυθάκια, φέτα και γιαούρτι

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη ζύμη

1 κούπα των 250 ml νερό
Λίγο σπορέλαιο
Λίγο ξύδι 
και αλεύρι όσο πάρει για μια ζύμη σφιχτή (αλεύρι γ.ο.χ. και λίγο αλεύρι για τσουρέκια για μεγαλύτερη ελαστικότητα) 
Ζυμώνω, χωρίζω σε 4 μπαλάκια και αφήνω να ξεκουραστεί για μια ώρα.
Μετά ανοίγω και βάζω 2 κάτω και 2 πάνω και ανάμεσα λαδώνω.

Για τη γέμιση

Σοτάρω ΦΡΕΣΚΑ και ΞΕΡΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ.
Μετά ρίχνω τα ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ κομμένα σε φετούλες και ΑΛΑΤΙΖΩ.
Όταν καραμελώσουν προσθέτω 1/2 κιλό ΦΕΤΑ, 200 γρ. ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ και 2 ΑΥΓΑ χτυπημένα.
Ανακατεύω και ρίχνω 1 ματσάκι ΦΡΕΣΚΟ ΑΝΗΘΟ.
Από πάνω αλείφω ΛΑΔΙ.
Ψήνω στους 180 βαθμούς με αέρα.
Δημιουργός συνταγής: Kyriaki Orfanidou