Τάρτα λεμονιού


ΤΑΡΤΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

ΥΛΙΚΑ
175 γραμμάρια μπισκότα βουτύρου ή digestive θρυμματισμένα
50 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο
Κρέμα λεμονιού (συνταγή εδώ)
100 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε τα μπισκότα με το λιωμένο βούτυρο. 
Τα τοποθετούμε σε ταρτιέρα με αποσπώμενα πλαϊνά και τα πιέζουμε ώστε να δημιουργηθεί η βάση.
Στρώνουμε από πάνω την κρέμα λεμονιού και στολίζουμε με σαντιγί που έχουμε φτιάξει χτυπώντας την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη άχνη. 
Τοποθετούμε την τάρτα στο ψυγείο για τουλάχιστον μια ώρα πριν τη σερβίρουμε.


Credits: 
Eleni Petrakopoulou
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Τάρτα λεμονιού