Αφράτα μπιφτέκια κοτόπουλου



ΑΦΡΑΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΥΛΙΚΑ
½ κιλό κιμά κοτόπουλο
6 φρυγανιές τριμμένες
1 μέτριο κρεμμύδι
1 καρότο
½ κόκκινη πιπεριά
½ κίτρινη πιπεριά
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
½ κουταλάκι του γλυκού πάπρικα γλυκιά
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 αυγό 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πολτοποιούμε στο μούλτι το κρεμμύδι μαζί με το καρότο και τις πιπεριές από τις οποίες έχουμε αφαιρέσει τη φλούδα. 
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί πολύ καλά και τοποθετούμε τη ζύμη στο ψυγείο για τουλάχιστον μια ώρα να σφίξει.
Πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί. 
Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου μισή ώρα.


Credits: 
Eleni Petrakopoulou
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Αφράτα μπιφτέκια κοτόπουλου