Σπιτικά τορτελίνια με γέμιση κιμά



ΣΠΙΤΙΚΑ ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΙΜΑ

Τα έφτιαξα εχθές και σήμερα κάνω και άλλη δόση, αυτή την φορά για να μπει στην κατάψυξη σε σακουλάκια.

ΥΛΙΚΑ για την ΖΥΜΗ:
1 αυγό,
1 κούπα γάλα,
αλεύρι γ.ο.χ. όσο πάρει (περίπου 500 γρ.),
1 κ.γ. αλάτι

ΓΕΜΙΣΗ:
1 χούφτα μοσχαρίσιο κιμά,
1 πολτοποιημένο κρεμμύδι,
αλάτι,
πιπέρι,
1 κ.γ. ρίγανη
κύμινο (προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί 1 ώρα και ανοίγουμε σε φύλλο.
Κόβουμε σε μικρούς κύκλους και βάζουμε ελάχιστη ποσότητα γέμισης.
Ελπίζω η φωτογραφία να είναι κατανοητή.
Τα βάζουμε σε δίσκο στην κατάψυξη και έπειτα σε άλλο σκεύος.



Credits:
Anastasia Anastasia Anastasia
Με ό,τι έχει το ντουλάπι! - Me o,ti exei to ntoulapi!
Σπιτικά τορτελίνια με γέμιση κιμά