Τα έφτιαξα εχθές και σήμερα κάνω και άλλη δόση, αυτή την φορά για να μπει στην κατάψυξη σε σακουλάκια.
Υλικά
Για τη ζύμη
- 1 αυγό
- 1 κούπα γάλα
- αλεύρι γ.ο.χ. όσο πάρει (περίπου 500 γρ.)
- 1 κ.γ. αλάτι
Για τη γέμιση:
- 1 χούφτα μοσχαρίσιο κιμάς
- 1 πολτοποιημένο κρεμμύδι
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.γ. ρίγανη
- κύμινο (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
- Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί 1 ώρα και ανοίγουμε σε φύλλο.
- Κόβουμε σε μικρούς κύκλους και βάζουμε ελάχιστη ποσότητα γέμισης.
- Ελπίζω η φωτογραφία να είναι κατανοητή.
- Τα βάζουμε σε δίσκο στην κατάψυξη και έπειτα σε άλλο σκεύος.