ΚΕΙΚ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ
Υλικά
1,5 κούπα αλεύρι,
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1,5 κούπα ινδοκάρυδο,
⅔ κούπας βούτυρο,
1 κούπα ζάχαρη,
4 αυγά,
⅔ κούπας γάλα.
Για το σιρόπι :
1,5 κούπα ζάχαρη,
1,5 κούπα νερό,
λίγο χυμό και 1 φλούδα λεμονιού
Χτυπάω το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει.
1,5 κούπα ζάχαρη,
1,5 κούπα νερό,
λίγο χυμό και 1 φλούδα λεμονιού
Χτυπάω το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει.
Προσθέτω τα υπόλοιπα υλικά και όλα μαζί τα χτυπάω στο μίξερ για 5 λεπτά.
Αδειάζω σε βουτυρωμένο πυρέξ και ψήνω στους 175 βαθμούς για 45 λεπτά.
Βράζω τα υλικά για το σιρόπι για 5 λεπτά από το σημείο βρασμού και το ρίχνω στο ψημένο γλυκό.
Πασπαλίζω με ινδοκάρυδο.
Στόλισα με γλυκό κουταλιού φράουλα που πηγαίνει καταπληκτικά!!
Αδειάζω σε βουτυρωμένο πυρέξ και ψήνω στους 175 βαθμούς για 45 λεπτά.
Βράζω τα υλικά για το σιρόπι για 5 λεπτά από το σημείο βρασμού και το ρίχνω στο ψημένο γλυκό.
Πασπαλίζω με ινδοκάρυδο.
Στόλισα με γλυκό κουταλιού φράουλα που πηγαίνει καταπληκτικά!!