Σαρδελίτσα ψητή στο τηγάνι με κουνουπίδι σαλάτα



ΣΑΡΔΕΛΙΤΣΑ ΨΗΤΗ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΣΑΛΑΤΑ

Σαρδελίτσα ψητή στο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και κουνουπίδι βραστό σαλατούλα!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τη ΣΑΡΔΕΛΙΤΣΑ την καθαρίζουμε και την πλένουμε πολύ καλά.
Την αφήνουμε να στραγγίσει, την ΑΛΑΤΙΖΟΥΜΕ και στη συνέχεια την ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ και την αραδιάζουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι tefal,  γύρω-γύρω ακτινωτά και λίγα στη μέση.
Ραντίζουμε με λίγο ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ψήνουμε μέχρι να πάρει χρώμα και τη γυρνάμε σαν ομελέτα από την άλλη πλευρά να ροδίσει.
Το ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ το βράζω σε ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ και το σερβίρω με ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ και ΛΕΜΟΝΙ.


Credits:
Marina Hatzidaki
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Σαρδελίτσα ψητή στο τηγάνι με κουνουπίδι σαλάτα