Κοτόπουλο με κρασάκι και πολύχρωμες πιπεριές



ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΡΑΣΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μπόλικο ΛΑΔΙ σοτάρω ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ κομμένο σε μπουκιές να πάρει χρώμα,
Σβήνω με 1 ποτήρι ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ και ρίχνω ΚΡΕΜΜΥΔΙ κομμένο σε φέτες, 1 ΠΙΠΕΡΑ ΠΡΑΣΙΝΗ, 1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ 1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ κομμένες σε λωρίδες, 3 - 4 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΡΙΓΑΝΗ και ΚΑΡΥ.
Κλείνω το καπάκι και σιγοβράζω μέχρι να μείνει με το λαδάκι.
Λίγο προτού το σβήσω ρίχνω ΧΥΜΟ από 1 ΛΕΜΟΝΙ.


Credits:
Σούλα Λεβέντη
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Κοτόπουλο με κρασάκι και πολύχρωμες πιπεριές