Γλυκάκι τύπου Cheesecake με Νουτέλα



ΓΛΥΚΑΚΙ ΤΥΠΟΥ CHEESECAKE ΜΕ ΝΟΥΤΕΛΑ

Υλικά
1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ με σοκολάτα
120 γρ. βούτυρο λιωμένο
 
Για την κρέμα
300 γρ. τυρί κρέμα
300 γρ. φυτική σαντιγί πράσινη συσκευασία
3 κ.σ γεμάτες Νουτέλα

Για την γκανάζ
1 κουβερτούρα 200 γρ.
100 γρ. κρέμα γάλακτος
20 γρ. βούτυρο

Εκτέλεση
Ανακατεύω το μπισκότο που το έχω τρίψει στο μούλτι μαζί με το βούτυρο.
Το στρώνω σε μια φόρμα με τσέρκι 22 εκ. και πιέζω με το κουτάλι να στρώσει καλά.
Βάζω στο ψυγείο 10 λεπτά να παγώσει!

Ετοιμάζω την κρέμα.
Χτυπάω τη φυτική σαντιγί να γίνει σαν γιαούρτι.
Προσθέτω το τυρί κρέμα να αφρατέψει και την Νουτέλα και χτυπάω μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Στρώνω την κρέμα πάνω από το μπισκότο και βάζω μια ώρα στο ψυγείο.

Για τη γκανάζ
Βάζω όλα τα υλικά σε μπεν μαρι να ομογενοποιηθούν.
Αφήνω να γίνει χλιαρή και στρώνω πάνω από την κρέμα.


Credits:
Αλεξάνδρα Κυριάκη
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Γλυκάκι τύπου Cheesecake με Νουτέλα