ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζω τις ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ελαφρώς και τα αφήνω να στραγγίσουν από το λάδι.
Βράζω το ΚΡΕΑΣ στη χύτρα για 15 λεπτά ή ανάλογα το τσιγαρίζω και μόλις πάρει χρώμα προσθέτω το ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ για 1 λεπτό, μετά το ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΣΚΟΡΔΟ και ΜΑΪΝΤΑΝΟ.
Αφήνω για 1 - 2 λεπτά ώστε να μαλακώσει το κρεμμύδι και προσθέτω ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΔΑΦΝΟΦΥΛΛΑ, ΑΛΑΤΙ, ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ και ελάχιστο ΝΕΡΑΚΙ.
Αφήνω για 1 - 2 λεπτά ώστε να μαλακώσει το κρεμμύδι και προσθέτω ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΔΑΦΝΟΦΥΛΛΑ, ΑΛΑΤΙ, ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ και ελάχιστο ΝΕΡΑΚΙ.
Αφήνω για 5 λεπτά να σιγοβράσει και στη συνέχεια προσθέτω τις μελιτζάνες και αφήνω ξανά για 10 λεπτά σε σιγανή φωτιά.
Credits:
Αννα Κασσανδρεια
Σπιτικές δημιουργικές απολαύσεις με την Άννα ...
Μοσχαράκι κοκκινιστό με μελιτζάνες και λουκάνικο
Credits:
Αννα Κασσανδρεια
Σπιτικές δημιουργικές απολαύσεις με την Άννα ...
Μοσχαράκι κοκκινιστό με μελιτζάνες και λουκάνικο